Booking

Simone Søndergaard

Simone Søndergaard

Fysioterapeut, Personlig træner & kostvejleder

Specialer

  • Vægttab
  • Styrketræning
  • Muskelopbygning / hypertrofi

Mød Simone hun er uddannet fysioterapeut, personlig træner og kostvejleder. Hun står klar til at hjælpe dig tættere på dine mål. 

Simone har gennem de sidste 5 år arbejdet med mange forskellige typer af forløb, men det der har fyldt mest og det hun brænder mest for, er vægttab og styrketræning. Vi lever i en verden hvor vi bliver bombarderet med viden fra de sociale medier, viden omkring kvik-fix kuren, vand-kuren, selleri-kuren – alle kurer der lover imponerende resultater på kort tid. Desværre viser det sig, at disse løsninger ofte ikke er holdbare på den lange bane, og man ender samme sted som man startede. Det kan være svært at skelne mellem hvad der er sandt og falsk, hvad der virker og hvad der ikke gør.

Sandheden er simpel, men vejen dertil kan være svær at finde. Simone har hjulpet mange til at finde vejen til målet, som har passet lige netop til dem, deres hverdag og deres erfaring. Lad hende hjælpe dig med at gøre det overskueligt og let tilgængeligt. Hun påstår ikke at det bliver let, men om du ønsker vægttab, større muskler eller generel sundhed, så behøver du ikke træne 2 timer om dagen og spise ”high-fat-low-carb-superfood-vegan” mad.

Simones tilgang er, at man kommer længst med en legende og positiv tilgang til træning, og at der findes uendelige veje til målet, intet mere rigtigt end andet. Med hendes baggrund som personlig træner og fysioterapeutiske viden, får du en træner der ser hele kroppen og hele dig, og kan yde en kompetent vejledning sparring gennem hele forløbet.

Hun tilbyder en gratis konsultation (30 minutter), hvor I sammen opstiller nogle realistiske, målbare og attraktive mål, og I får muligheden for at snakke sammen inden du ansætter hende som din personlige træner.

Ønsker du Simones hjælp? Så send en mail til Simone@HornsletFys.dk så I kan tage en uforpligtende samtale.