Booking

Ulrikke Thisted

Ulrikke Thisted

Fysioterapeut & Personlig træner

Specialer

  • Vægttab
  • Styrketræning
  • Tilbage til sport (særligt knæ og skuldre)

Personlig træning med fysioterapeutisk tilgang 

Mød Ulrikke - hun arbejder på klinikken som fysioterapeut samt personlig træner. Med Ulrikkes fysioterapeutiske baggrundsviden og erfaring med genoptræningsforløb, kan hun tilrettelægge et personligt træningsforløb til dig med fokus på vægttab eller øget muskelstyrke, hvor der bliver taget særlige hensyn til kroppens andre skader. 

Derudover har Ulrikke taget kurser i undersøgelse og behandling af knæ- og skulderskader igennem Dansk Selskab for Sportsfysioterapi. Hun kan i den forbindelse tilbyde specifik genoptræning af disse led, om end det er før- eller efter en operation. En stor del af et genoptræningsforløb omhandler forståelsen for sin skade og de mekanikker der sker i leddet – her er det vigtigt at alliere sig med en der kan formidle komplekse tilstande, som bliver let forståelige - dette kan Ulrikke hjælpe dig med.

Genoptræning

Ulrikke har tidligere arbejdet med kommunale genoptræningsplaner, før og efter operationer - herunder korsbånd, menisk, skulderoperationer m.m. Hun kender forløbene og kan derfor naturligt tage over når et sådant tilbud er slut fra kommunens side. Hun står klar til at hjælpe dig tilbage til dine idrætsakviteter.   

I forbindelse med ryg,hofte, knæ og ankelskader har mange motionister og sportsudøvere en målsætning om at komme til at løbe igen. Ulrikke har et kursus i løbestilsanalyse, og kan med udgangspunkt i en analyse af dit løb hjælpe med at optimere dit løb. Hun tilrettelægger et personlig træningsprogram med fokus på de muskelgrupper som trænger til øget styrketræning og/eller vejledning i forhold til om såler kan være med til at støtte op om dit løb.

Løbestilsanalyse

Som din personlige træner tilrettelægger Ulrikke et forløb for dig med udgangspunkt i dine mål. I et personlig træningsforløb hvor målet kan være vægttab, øget muskelmasse eller generelt en sundere livsstil har Ulrikke fokus på, at forløbet skal være en livsstilsændring, hvor der etableres gode, sunde vaner, således du stadig kan nyde et glas rødvin eller noget godt chokolade. Det er vigtigt med sunde vaner, at træningen udføres teknisk korrekt og at det er sjovt. Et personlig træningsforløb ved Ulrikke indebærer derfor en egen-indsats og et godt samarbejde med hende, hvor der er fokus på nye gode vaner, sved på panden og et smil på læben. Alt sammen resulterende i en øget livskvalitet.

Send uforpligtende en mail til Ulrikke@hornsletfys.dk, hvis du har yderligere spørgsmål eller gerne vil booke en tid til at starte et personligt træningsforløb.