Booking

Small Group Træning

Få hjælp til at opnå dine mål

Tidspunkt: Tirsdag & Torsdag 

Small group – kom godt i gang

Hos Hornslet Fysioterapi & Træning kan vi nu stolt præsentere dig for et nyt koncept; small group træning med vores personlige træner og fysioterapeut Ulrikke Thisted. Træningen foregår selvfølgelig under forsvarlige forhold, så vi fortsat tager forbehold for COVID-19.

Ved en small group træning vil der stå håndsprit tilgængeligt for alle deltagere. Vi holder forsat afstand, hvilket betyder, at der max kan være 8 deltagere pr. hold. Vi sørger desuden for at spritte træningsudstyr af – både inden og efter brug. 

På den måde kan vi få skabt et trygt miljø, hvor der stadig er mulighed for at få rørt kroppen. Træningen foregår indendøre på klinikken - dog kan der i godt vejr, være træning der foregår udendørs. Træningen kan tilmeldes 1 eller 2 gange ugentligt. 

Om selve træningen

Uanset fysisk form er du velkommen til vores small group træning. Vores træning er både styrke- og konditionsfokuseret. Ulrikke sørger for, at øvelserne tilpasses individuelt – så alle kan være med og få noget ud af sessionen. Det er helkropstræning, så alle dele af kroppen kommer i spil. Har du skader eller lignende, sørger Ulrikke for at tilrettelægge træningen efter dette.

Træningen varer 1 time pr. gang

Det er også vigtigt for os, at træningen skal være sjov. Derfor fletter vi elementer af leg ind i træningen, så alle deltagende uanset alder, skader og lignende kan få en god og sjov oplevelse.

Prøv vores Small group træning gratis

Når man er sammen med andre mennesker, bliver man ofte mere motiveret. Det er vores mål for træningen, at vi i fællesskab skal skabe sammenhold og holde motivationen højt. Tag til vores small group træning og lær nye mennesker at kende gennem forskellige samarbejdsøvelser – naturligvis med fortsat forbehold for COVID-19.  

Vi afholder løbende nogle events, hvor du kan tage til en gratis prøvetime med Ulrikke– og se om Small group træningen er noget for dig. Vil du tilmelde dig vores prøvetimer, eller har du spørgsmål til vores nye tiltag? Så er du velkommen til at kontakte Ulrikke via Ulrikke@hornsletfys.dk.