Booking

Small Group Træning

Udendørs - Bootcamps

Tidspunkt: Mandag - torsdag

Udendørs træning – kom godt i gang

Hos Hornslet Fysioterapi & Træning kan vi nu stolt præsentere dig for et nyt koncept; udendørs træning med vores personlige trænere, Simone Søndergaard og Lukas Nielsen. Træningen foregår selvfølgelig under forsvarlige forhold, så vi fortsat tager forbehold for COVID-19.

Ved den udendørs træning vil der stå håndsprit tilgængeligt for alle deltagere. Vi holder forsat afstand, hvilket betyder, at der max kan være 6 deltagere pr. hold. Vi sørger desuden for at spritte træningsudstyr af – både inden og efter brug. Vi måler også temperatur på alle deltagende.

På den måde kan vi få skabt et trygt miljø, hvor der stadig er mulighed for at få rørt kroppen. På vores udendørsarealer nær klinikken vil træningen foregå 1-2 gange om ugen. Vi kan både finde på at træne i skoven, under opsatte telte eller på græsplænen – det afhænger af vejret og træningssættet for den enkelte session.

Om selve træningen

Uanset om fysisk form er du velkommen til vores udendørs træning. Vores træning er både styrke- og konditionsfokuseret. Simone og Lukas sørger for, at øvelserne tilpasses individuelt – så alle kan være med og få noget ud af sessionen. Det er helkropstræning, så alle dele af kroppen kommer i spil. Har du skader eller lignende, sørger Simone og Lukas for at tilrettelægge træningen efter dette.

Træningen varer 1 time pr. gang, og oveni træningen får du også en introduktion til kostens betydning for kroppen. Simone er uddannet kostvejleder og udarbejder individuelle kostprogrammer til alle deltagende. Du får også som deltager hjemmetræningsprogrammer, så du kan fortsætte træningen i dit eget hjem.

Det er også vigtigt for os, at træningen skal være sjov. Derfor fletter vi elementer af leg ind i træningen, så alle deltagende uanset alder, skader og lignende kan få en god og sjov oplevelse.

Prøv vores udendørs træning gratis

Når man er sammen med andre mennesker, bliver man ofte mere motiveret. Det er vores mål for træningen, at vi i fællesskab skal skabe sammenhold og holde motivationen højt. Tag til vores udendørstræning og lær nye mennesker at kende gennem forskellige samarbejdsøvelser – naturligvis med fortsat forbehold for COVID-19.  

Vi afholder løbende nogle events, hvor du kan tage til en gratis prøvetime med Simone og Lukas – og se om udendørstræningen er noget for dig. Vil du tilmelde dig vores prøvetimer, eller har du spørgsmål til vores nye tiltag? Så er du velkommen til at kontakte os via Simone@HornsletFys.dk eller Lukas@hornsletfys.dk.