Booking

Video og telekonsultation

Du har mulighed for at booke video og telekonsultation

Video- & telekonsultation

I Hornslet Fysioterapi & træning tilbyder vi konsultation via video og telefoni.  Det eneste det kræver er en smartphone (android eller iphone) , tablet eller PC/Mac (med mikrofon)

Disse konsultationer er et godt supplement til behandlingsforløbene - særligt i disse tider hvor vi skal begrænse den fysiske kontakt. Gennem konsultation med video, er det muligt for os at afdække relevante symptomer, historie samt hypoteser. På baggrund af dette kan vi opstarte et relevant behandlingforløb i samråd med dig. Det er nemmere for os, at vurdere om dine symptomer er kritiske, og i så fald henvise til behandling på klinikken. 

På baggrund af undersøgelsen planlægges en behandlingsplan og der opstartes relevant behandling/træning med øvelses instruktion - øvelserne sendes herefter til dig via email. 

Hvis du har en gyldig henvisning, gives der tilskud til video- og/eller telekonsultation. Sygesikring Danmark giver et tilskud på 88 kr. 

Ovenstående konsultationer er underlagt tavshedspligt, og derfor bruger vi Doxy.me, en leverandør der benytter kryptering samt lever op til gældende GDPR regler. 

Pris uden henvisning: 255,84 kr.

Pris med henvisning: 155,29 kr.