Booking

Fitness holdtræning

Træning på små individuelle hold

I Hornslet Fysioterapi & Træning ønsker vi kvalitet i træningen, og at alle deltagere udfordres på et individuelt niveau. Derfor er der et loft på 10 deltagere på vores hold. På denne måde sikrer vi kvalitet i øvelser og træning. Med udfordrede deltagere som resultat.

 

Afspændingshold:

Mangler du et pusterum i hverdagen, hvor hovedet kan få fri, og du i stedet kan fokusere på kroppen gennem træning? Så er vores afspændingshold lige noget for dig!

Træningen består bl.a. af en let opvarmning, selvmassage gennem foam rolling og øvelser til specielt nakke, skulder og ryg, så du opnår det rette spændingsniveau og samtidig styrker muskulaturen. Øvelserne tilpasses individuelt til dig, så de passer til lige nøjagtigt dine problematikker og dit træningsniveau. Træningssessionen afsluttes altid med mindfulness, hvor du vil opleve at komme i bedre kontakt med din krop samtidig med at stressniveauet nedsættes.

 

Balance & Styrke:

Har du lyst til at udfordre din balance og samtidig arbejde med din styrke og stabilitet?

Om torsdagen kan du deltage i “Balance og styrke”. På programmet har vi oftest en lille opvarmning, der udfordrer balancen. Herefter følger styrketræning med fokus på mod balance, styrke og stabilitet - det kunne eksempelvis være cirkeltræning med øvelser med kropsvægt, håndvægte, bolde, elastikker, kettlebells eller andet.
Øvelserne tilpasses individuelt, så de passer lige præcis til dit niveau. Det kræver ikke nogle særlige færdigheder at deltage.

 

Puls & Styrke:

Har du lyst til at forbrænde kalorier og øge styrken i mange af kroppens muskler? 

Hver mandag, onsdag og lørdag er der 'Puls og styrke'.

Træningen består af 4 dele: Opvarmning, puls træning, styrketræning og udstrækning. Trods fokus på ryg, balle og lår, vil træningen ofte også komme til at involvere andre muskelgrupper i armene, maven og skuldrene.