Booking

Erhvervsfysioterapi

Erhvervsfysioterapi

Erhvervsfysioterapi hos Hornslet Fysioterapi & Træning

Ønsker du at kunne tilbyde noget særligt til dine medarbejdere? Hos Hornslet Fysioterapi & Træning tilbyder vi fysioterapi til erhverv - ude hos din virksomhed. Vi ønsker at gøre det så nemt for lokale virksomheder i Aarhus og omegn at kunne tilbyde sine medarbejdere en sund hverdag uden smerter i muskler og led. Derfor kan du kontakte os, hvis du ønsker fysioterapeutiske behandlinger, ergonomisk vejledning eller fysisk træning på arbejdspladsen - det sikrer en mere behagelig og effektiv arbejdsdag for dine medarbejdere.

 

Behandling på arbejdspladsen eller i klinikken

Fysisk krævende arbejde sætter tydelige spor hos medarbejdernes bevægeapparat, men selv stillesiddende kontorarbejde har konsekvenser for kredsløb, muskler, led og væv. Det er vigtigt for en virksomheds medarbejdertilfredshed og -effektivitet, at deres fysiske stand er vel. Med en virksomhedsordning hos os, kan medarbejdere med skader eller smerter hurtigt få hjælp, ligesom vi gerne udarbejder træningsprogrammer med henblik på grundlæggende fysisk styrke og forebyggelse af skader og smerter.

Foruden at bringe briksen til din virksomhed, tilbyder vi virksomhedsordninger, hvor virksomhedens medarbejdere har mulighed for at booke tider i vores klink med ganske kort ventetid. Alle medarbejdere, der er medlemmer af Sygeforsikring Danmark, har endvidere mulighed for refundering herigennem.

 

Vil du vide mere om vores erhvervsfysioterapi?

Har du en virksomhed i Aarhus, Horsens, Silkeborg, Risskov, Hornslet eller i en nærtliggende by, så hjælper vi gerne dig og dine medarbejdere til en sundere og stærkere hverdag uden smerter. Har du spørsmål til dine muligheder gennem en virksomhedsordning, er du velkommen til at ringe på telefon 87 62 18 00. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en løsning, der er tilrettet jeres behov.

Find os

 • Hornslet Fysioterapi & Træning
 • Dalgårdsparken 6
 • 8543 Hornslet
 • CVR: 32953166
 • Privatlivspolitik

Kontakt os

Online booking

  Ring endelig for tidsbestilling, hvis problemer med Online booking

Booking

Åbningstider

  Åbningstider:

  Mandag til torsdag: 8.00 til 17.00
  Fredag: 8.00 til 15.00
 • Telefontid:

  Mandag til torsdag: 8.00 til 17.00
  Fredage: 8.00 til 15.00