Booking

Personlig Træning

Personlig træning

Personlig træning vinder mere og mere frem i fitness- og fysio-landskabet, og det er der god grund til. Træningsformen virker nemlig, og her er næsten garanti for gode resultater – uanset om endemålet er muskeltoning, vægttab eller bedre mobilitet.

Hos os i Hornslet Fysioterapi & Træning tager personlig træning altid afsæt i dig. Vi afdækker dine mål, dine udfordringer og dit ambitionsniveau, og så lægger vi en plan, så vi bedst muligt når frem til din nye fysik.

Et forløb med personlig træning vil typisk indeholde både skræddersyet træningsplan såvel som kostplan – afhængigt af ønsker og ambitioner. For træningens vedkommende vil du blive fulgt tæt af en uddannet personlig træner, der instruerer og motiverer dig gennem øvelserne. Kostplanen bliver lagt i overensstemmelse med dine præferencer - og ikke mindst den hverdag, du skal fungere i.

Personlig træning forløber sig typisk over 10 - 30 uger, og du skal regne med, at du skal bruge 1 - 2 timer på træning ugentligt. Forløbet er fysisk hårdt – men ekstremt belønnende, når resultaterne begynder at vise sig.

Find os

 • Hornslet Fysioterapi & Træning
 • Dalgårdsparken 6
 • 8543 Hornslet
 • CVR: 32953166
 • Privatlivspolitik

Kontakt os

Online booking

  Ring endelig for tidsbestilling, hvis problemer med Online booking

Booking

Åbningstider

  Åbningstider:

  Mandag til torsdag: 8.00 til 17.00
  Fredag: 8.00 til 15.00
 • Telefontid:

  Mandag til torsdag: 8.00 til 17.00
  Fredage: 8.00 til 15.00