Booking

Hvad er fysioterapi

Hvad er fysioterapi?

Formålet med fysioterapi er at fremme livskvalitet og evnen til at bevæge sig. Fysioterapi anvendes i forbindelse med at kroppens bevægelighed eller funktionsevne er truet på grund af alderdom, skade eller sygdom.

Gennem grundig undersøgelse, vejledning, behandling og træning forsøger vi sammen med dig at opnå din målsætning.

I et fysioterapeutisk behandlingsforløb, vil der typisk blive foretaget en funktions- og holdningsanalyse. Der vil blive lavet en undersøgelse af dine muskler og led. På baggrund af dette opstartes behandling i form af manuel behandling (bl.a. massage, ledmobilisering, udspænding). Du vil modtage træningsvejledning med henblik på, at lindre symptomerne og/eller styrke din krop for at fremme din krops funktionsevne.

I Hornslet Fysioterapi & Træning mener vi det er vigtigt med en ordentlig undersøgelse. Vi har derfor afsat 45 minutter til første konsultation, hvor der vil være en del samtale, for blandt andet, at udelukke underliggende sygdomme samt at afstemme forventninger.

Vi sætter den fysioterapeutiske faglighed højt, og deltager løbende på videreuddannelser, fyraftensmøder, kongresser og andet. Vi mener det er vigtigt at se "det hele menneske" og det komplette symptombillede.

I Hornslet Fysioterapi & Træning har vi et tæt samarbejde med de henvisende læger således vi kan sikre et godt forløb der er tilpasset til den individuelle.

Find os

 • Hornslet Fysioterapi & Træning
 • Dalgårdsparken 6
 • 8543 Hornslet
 • CVR: 32953166
 • Privatlivspolitik

Kontakt os

Online booking

  Ring endelig for tidsbestilling, hvis problemer med Online booking

Booking

Åbningstider

  Åbningstider:

  Mandag til torsdag: 8.00 til 17.00
  Fredag: 8.00 til 15.00
 • Telefontid:

  Mandag til torsdag: 8.00 til 17.00
  Fredage: 8.00 til 15.00