Booking

Stærk Aldring - Opstart i maj

Styrketræning for Sund Aldring: Tilmeld Dig Vores 10-Ugers Træningsprogram!

Træning for Stærk Aldring - Opstart i Maj

Hvad kan du forvente?

Varighed: 10 Uger med Fokus på Stærk Aldring

Vi inviterer dig til at deltage i vores 10-ugers træningsprogram, der er skræddersyet til at fremme sund aldring og styrke. Vi tror på, at det aldrig er for sent at investere i din sundhed, og vores program har til formål at hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en tryg og effektiv måde.

Fagprofessionel Støtte:

Vi forstår, at hver person er unik, og derfor vil der altid være en erfaren fysioterapeut til stede. Vores fysioterapeuter har specialviden indenfor træning til seniorer og vil guide dig gennem hvert trin af programmet, sikre korrekt teknik og tilpasse øvelserne til dine individuelle behov.

Struktureret Træningssession:

 • Fælles Opvarmning: Vi starter hver session med en fælles opvarmning for at forberede kroppen til træning og skabe en positiv atmosfære.
 • Individuelt Tilpassede Træningsprogrammer: Vores fysioterapeuter udarbejder træningsprogrammer, der tager højde for dine styrker, svagheder og personlige mål. Dette sikrer en effektiv træning, der passer til dig.
 • Styrketræning og Fleksibilitet: Fokus på styrketræning med den rette intensitet for at bevare og opbygge muskelmasse samt øvelser for at forbedre fleksibilitet og bevægelighed.

Kosttilskud og Ernæringsstøtte:

Vi tror på, at kosten kan påvirke træningens succes. Derfor vil vi også have fokus på vejledning med henblik på kosttilskud og ernæringsrådgivning for at optimere dine resultater. Alle deltagere vil få tilbudt proteindrik efter endt træning. 

Feedback fra deltager:

"Jeg har ikke tidligere benyttet mig af træningscenter og vægttræning. Har vel tænkt at det kunne jeg selv gøre ligeså godt derhjemme. Men men jeg indser nu at centret, kan noget ganske særligt.Ved kropsmåling 5. gang, viste det sig at jeg faktisk havde forøget min muskelmasse med næsten 1 kg - Hel vildt . Min motivation steg betydeligt herefter. Jeg har nu indset at jeg skal træne et par gange om ugen for at vedligeholde min muskelmasse og gerne forblive selvhjulpen i årene frem." 

Hvornår:

Mandage kl. 10.00 - 11.00 

Pris:

10 træninger + 2 kropsmålinger (Værdi: 400 ,-): 1500,-

Betaling kan laves i 3 rater i forbindelse med tilmelding

Tilmelding:

Tag det første skridt mod en stærkere og sundere fremtid.

Tilmeld dig allerede i dag - ved at klikke på det ønskede forløb nedenfor. Pladserne er begrænsede til 10 deltager, så skynd dig at sikre din plads.

Vi ser frem til at have dig med på rejsen mod sund aldring og trivsel!

Har du spørgsmål? Kontakt Anne Sofie eller Ebbe ved at trykke på en af nedenstående knapper

Henter data...
Problemer? Åbn i nyt vindue

Find os

 • Hornslet Fysioterapi & Træning
 • Dalgårdsparken 6
 • 8543 Hornslet
 • CVR: 32953166
 • Privatlivspolitik

Kontakt os

Online booking

  Ring endelig for tidsbestilling, hvis problemer med Online booking

Booking

Åbningstider

  Åbningstider:

  Mandag til torsdag: 8.00 til 17.00
  Fredag: 8.00 til 15.00
 • Telefontid:

  Mandag til torsdag: 8.00 til 17.00
  Fredage: 8.00 til 15.00